Coagulatie

Huidoneffenheden verwijderen door middel van coagulatie.

Tele weg Veel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met deze apparatuur worden verwijderd. De Tele weg bevat de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Deze behandelmethode is succesvol bij het littekenloos verwijderen van:

Tele's (gesprongen adertjes) Spider Naevi en bloedspatjes

Teleangiëctasieën
Dit zijn chronisch verwijde haarvaatjes. Met coagulatie wordt met een heel fijn naaldje het vaatje dichtgebrand. Na de behandeling kan de huid enige tijd rood zien en er kunnen kleine korstjes ontstaan.

Fibromen (steelwratten), wratten
Fibromen komen veel voor in het gezicht, op de hals en onder de oksels. Bij coagulatie wordt het steeltje doorgebrand zodat het steelwratje los komt van de huid. Na de behandeling kan een klein korstje ontstaan dat na enkele dagen vanzelf afvalt.

Pigmentvlekken (ouderdomswratten)
 

Vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden in de huid

De behandeling: Het gebied wordt behandeld met de Tele weg. Daarnaast is het gebruik van op uw huid afgestemde basisverzorgingsprodukten van Biodroga aan te raden. Dit om het resultaat te kunnen waarborgen.

De Tele weg zorgt door middel van stroom dat de chronisch verwijde haarvaatjes worden gecoaguleerd. Dit is voelbaar als een heel klein prikje. Het haarvaatje is meteen weg maar de roodheid verdwijnt pas later. Er zijn meerdere behandelingen nodig naarmate de haarvaatjes langer aan het lekken zijn en tevens hangt het af van de grootte van het te behandelen gebied.

Voorafgaand aan de eerste Tele weg couperosebehandeling krijgt u een speciale Cooling Treatment, waardoor u minder last heeft van irritatie en waardoor een snellere genezing wordt gerealiseerd.

Tele weg couperosebehandeling inclusief reiniging,dieptereining, epileren, milde peeling en Biodroga Cooling Treatment ca. 50 minuten € 59,75.

Tele weg couperose of steelwratjes meer dan 2 stuks tot 10 min € 37,95

Kosten verwijderen één steelwratje/ ouderdomsvlek of tele € 22,95