Nieuws

ZONBESCHERMING SPF 50 MET TRAVELSIZE CADEAU

PRIJS€42,95

Biodroga heeft een onmisbaar zonbeschermingsproduct met een SPF50. Dit is de High UV Protection Cream SPF50. Deze crème breng je dagelijks aan om de huid tegen de schadelijke zonnestralen te beschermen. Omdat ze een breed spectrum aan bescherming biedt, is de High UV Protection Cream (50 ml) de favoriet van velen.

* Perfecte bescherming tegen UVA- en UVB-stralen en tegen vrije radicalen
* Voorkomt door licht veroorzaakte vroegtijdige huidveroudering
* Hydrateert de huid
* Voor een fluweelzacht huidgevoel zonder plakkerig aan te voelen

Gebruik: Breng de zonnebescherming royaal aan.
Let op: minder smeren verlaagt de specifieke bescherming aanzienlijk.

Een hele maand genieten! Advent kalender. 24 dagen lang genieten van nieuwe producten en klassiekers van Biodroga! De kalender is royaal gevuld met diverse miniaturen uit onder andere de Golden Caviar lijn. Tel samen met Biodroga af naar het nieuwe jaar! Inhoud: ampullen (22 stuks), 15ml Anti-Age Cell Mask, 15ml Golden Caviar 24h Care Dry Skin €59.95 wees er snel bij want op=op

Vorige week donderdag en vrijdag waren zeer intensieve dagen, maar wat heb ik geweldige nieuwe technieken geleerd op het gebied van huidverbetering en huidverjonging  
Door middel van diverse massagetechnieken die zowel op bindweefsel , maar ook op spierweefsel en collageen aanmaak hun werk doen. ....resultaat ? een prachtige huid, verbeterde doorbloeding, strakkere contouren en rimpelvermindering ...nieuwsgierig ...vraag mij gerust om meer informatie !!!

Nieuwsbrief

Wilt U op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties meld U dan nu aan voor de nieuwsbrief via bovenstaand formulier.

U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste behandelingen, laatste aanbiedingen, tips en veel meer.